De sugar stamp massage

Gepubliceerd op 7 augustus 2021 om 17:24

Een suikermassage, ik had er nog nooit van gehoord.

Maar vind het altijd interessant om nieuwe dingen te leren en te ontdekken.

Dus toen ik een mailtje kreeg van mijn leverancier over een nieuwe behandeling was ik wel nieuwsgierig en ben mij er in gaan verdiepen.

Was erg bang dat het een groot plak gedoe zou worden maar na het uitgeprobeerd te hebben op een vriendin was ik erg enthousiast. de huid was erg zacht en had een mooie natuurlijk glow.

maar wat houd de massage dan in?

De sugar massage is een verstevigende en herstellende massage om het bindweefsel te stimuleren en afvalstoffen af te voeren.

Waar normaal bindweefselmassages echt geen pretje zijn, is deze massage juist ontspannend.

De kleefkracht van de suiker wordt gebruikt om een vaccuüm te creeëren om het weefsel op te tillen, en er daardoor een betere doorbloeding ontstaat. Tegelijkertijd komt er ook meer voedingsstoffen en zuurstof naar de cellen zodat de celvernieuwing verbeterd.

Daarnaast werkt de massage positief tegen ontstekingen en is dus uitermate geschikt voor een huid met acné, maar het stimuleert ook de aanmaak van collageen en elastine wat fijne lijntjes en rimpels verminderd.

Na de bindweefselmassage wordt de huid "gestempeld" met een klein klontje suikerwax van Hevi in een doek, dit reinigt de huid diep, verwijdert onzuiverheden en verkleint de poriën.

Doordat het een zachte peeling methode is wordt alleen de opperhuid aangepakt en het onderliggende huidweefsel niet wordt aangetast.

Met als eindresultaat een zachte gereinigde huid met minder zichtbare poriën en een meer egale huid met verminderde lijntjes..

 

de sugar behandeling bestaat uit:

  • oppervlakte reiniging
  • peeling
  • sugar bindweefselmassage
  • sugar stamp
  • verzorgend masker
  • hydraterende dagcreme
  •  € 35,-        

de behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

 

heeft u vragen over deze behandeling of wilt u een afspraak maken kunt mij bellen op 0681914658 ,  via onderstaand formulier. of via de online agenda..


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.